top of page

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/10

TÖBBGENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ

Deszk

Szobaszám

7

Állapot

Méret

289m²

Falazat

tégla

Fürdőszoba

2

Fűtés

gáz-cirkó, cserépkályha

64.900.000 Ft

Szintek

kétszintes

Erkély/Terasz

van

Parkolás

duplagarázs

Extrák

Deszk központjához közel eső részen, átmenő forgalomtól mentes utcában kínálom eladásra ezt a 80-as években épült, a 90-es években emeletráépítéssel kibővített, majd a 2000-es évek végén energetikai korszerűsítésen (homlokzati hőszigetelés, műanyag nyílászárók-, tető cseréje) átesett, 289 négyzetméteres, számtalan lehetőséget magában rejtő családi házat.

Az 1400 négyzetméteres telken található, nappali + 6 szobás, dupla garázsos ingatlan akár három generáció együttélésére is alkalmas lehet!

Az épület földszintjén tágas előszobát, két nagyméretű szobát (igény esetén összenyithatók, amerikai konyhás nappali kialakítható), konyhát, fürdőszobát, külön WC-t, mosókonyhát és kamrát találunk.
Az emeleten egy nappali, három hálószoba, konyha, fürdőszoba és WC fogad bennünket. A főépülettel egybeépítve megtalálható egy egyszobás vendégapartman/iroda és egy dupla garázs is.

Fűtésrendszere kombi gázkazán - radiátoros fűtéssel, kiegészítve egy cserépkályhával.

Kiváló lehetőség több generáció együttélésére, de azoknak is nagyszerű választás, akik az otthonuk mellett szeretnék működtetni vállalkozásukat.

Belső esztétikai állapota foglalkozást igényel!

bottom of page