press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/7

TERMÉSZETKÖZELI LUXUS ÚJSZEGEDEN

Újszeged

Szobaszám

5

Állapot

új építésű

Méret

214m²

Falazat

tégla

Fürdőszoba

2

Fűtés

hőszivattyús-cirkó

189.900.000 Ft

Szintek

kétszintes

Erkély/Terasz

43m²

Parkolás

duplagarázs az árban

Extrák

Újszeged, átmenő forgalomtól mentes utcájában kínálom eladásra ezt a magas minőségű, újépítésű, családi házat.
A különleges igényeket is kielégítő, nappali + négyszobás, dupla fürdőszobás, dupla garázsos, nagy teraszos ingatlan egy 763 négyzetméteres telken helyezkedik el. Belső alapterülete 155 nm, melyet egy 37 nm-es duplagarázs, egy 32 nm-es terasz és egy 12 nm-es erkély egészít ki.
A ház térfelosztása nagyobb családok kényelmes életvitelét is lehetővé teszi: a 45 nm-es amerikai konyhás nappali étkezővel, az óriási üvegfelületek, a négy szeparáltan elhelyezkedő hálószoba, a háztartási helyiség, a két fürdőszoba és a fűtött garázs maximális kényelmet biztosítanak a mindennapokra.
A modern stílus, és a korszerű technológiai megoldások teszik még impozánsabbá a házat, amit a kitűnő energetikai besorolás igazol.
Az ár kulcsrakész műszaki tartalomra vonatkozik, mely magába foglalja többek között a hőszivattyús fűtésrendszert, a teljes elektromos hálózat kiépítését világítótestekkel, smart megoldásokat, üvegkorlátokat, zsaluzia árnyékolást, a teljes légtechnikát, napelemelőkészítést, antracit külső nyílászárókat, homlokzati kőburkolatokat, WPC kerítést, viacolor térburkolatot!
CSOK és zöld hitel igényelhető rá!
Az ingatlan közvetlen környezete már kialakult, építkezésektől mentes, udvara intim környezetet biztosít.