press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/12

SZEGED LEGEXKLUZIVABB PENTHOUSE-A

Felsőváros

Szobaszám

4

Állapot

kiváló

Méret

130m²

Falazat

tégla

Fürdőszoba

2

Fűtés

gáz-cirkó

89.000.000 Ft

Emelet

negyedik

Erkély/Terasz

70m²

Parkolás

1 garázs

Extrák

Eladó Szegeden, egy superior minőségben kialakított, elegáns és minden tekintetben valóban különleges, luxus penthouse teljes bútorzattal, garázzsal!
A lakás alapterülete önmagában 100 m2, és ehhez jön hozzá a 70 m2-es, gyönyörű tetőterasz, amely az óriási üvegfelületek miatt szinte eggyé válik a lakás belterével. Az amerikai konyhás nappalin kívül 2 hálószoba, 2 fürdő, egy dolgozószoba és egy gardrób lett kialakítva.

Az ingatlan mindenképpen egy olyan életérzést tükröz, amely felette áll a hétköznapi életnek. A szinte teljesen szimmetrikus, szabályos kialakítása mellett – tartogat olyan meglepetéseket, mint például a teraszon található jacuzzi, mely forró nyári esték elengedhetetlen kiegészítője.

Ha ebbe a lakásba belép, elragadja a látogatót a hangulata, megkérdőjelezhetetlen harmóniája - de emellett műszaki paraméterei is szintén maximálisan a 21. századot képviselik: infra fűtés, fatüzelésű kandalló, cirkó fűtés, hűtő-fűtő klímaberendezések. Energiaellátását teljes mértékben fedezik a napelemek. A burkolatok, szaniterek mind a legmagasabb minőségben kerültek kiválasztásra, a konyha pedig - amellett, hogy megigézi a hozzáértő szemeket - gépesítés tekintetében csúcsminőséget ad hozzá a főzés öröméhez.

A lakás egy 2013-ban épült, az év társasháza díjat nyert épületben helyezkedik el.

A garázs ára 3.000.000 Ft, mely kötelezően megvásárolandó!