top of page

AJÁNLÁSOK

„Évi és Tibi igazán hozzáértő közvetítő, jó döntés volt rájuk bízni a lakásunkat. Profi és korrekt működésük bizonyítéka, hogy az adásvétel után mi és a vásárlóink is jó érzéssel léptünk tovább.”

Anna és Gábor

„Évi elkötelezett, hozzáértő ingatlanközvetítő, a minőségi ingatlanok és szolgáltatás szakértője.  Felfogása arról, hogy mi teszi „nagyszerűvé ezt a szolgáltatást”, garantálja, hogy ügyfelei folyamatosan visszatérnek hozzá, hogy vásároljanak vagy eladjanak a LUSSO-n keresztül, és ajánlják őt barátaiknak.  Évi és Tibi mellett az ügyfél biztonságban érezheti magát.”

Csaba

„Évi és Tibi mindig maximálisan odateszik magukat, hogy az adásvétel sikeres legyen, végig kísérik az egész folyamatot. Profin és rendkívüli módon végzik munkájukat. Már nem először vásároltam vagy eladtam velük ingatlant. Mindig meg voltam elégedve a munkájukkal, akár céges akár magánszemélyes vásárlásról vagy eladásról volt szó a részemről. Biztonsággal támaszkodok rájuk, ha egy ingatlan értékét piaci viszonyok mellett be kell határolnom. Nem elhanyagolható módon korrekt árfekvésben határozzák meg számlaképesen a jutalékukat.”

Kálmán

A Lusso-t képviselve Évi és Tibi a megbízó igényeire koncentrál. Legyen az eladás, vásárlás, vagy bérlés, először a cél pontosításán keresztül kapnak képet az elvárásokról, majd minőségi és széleskörű szolgáltatással segítik hozzá elégedett ügyfeleiket a megoldáshoz. 
Ismerőseinknek is csak őket ajánljuk!

Ági és Gyuri

Egy barátom ajánlotta Tibort. A legjobb döntés volt rábízni a lakásunk eladását. Korrekt, precíz és gyors munkájának köszönhetően, nagyon rövid idő alatt adásvételi szerződés született. Ritka manapság az ilyen lelkiismeretes munka, ami szakértelemmel párosul.

Köszönet és további sikereket kívánok!

Ákos

bottom of page